E-fulfilment voor E-commerce

Onze jarenlange kennis van logistiek, betrokkenheid en betrouwbaarheid maken Surlogic tot dé e-fulfilment partner voor webwinkels. Wij bieden oplossingen op maat passend bij de meest complexe order requirements. Hierdoor nemen wij u de logistieke zorg uit handen en laten we uw webshop optimaal presteren. Zo kunt u zich volledig focussen op ondernemen terwijl de logistiek en voorraadbeheer in onze vertrouwde handen ligt. Wij bieden u een volledige service van A tot Z.

E-commerce op maat

Transparante Ewarehousing

Succesvol zijn in Ewarehousing vraagt om kennis, kunde en moderne technologie. Surlogic gaat hierin nog een stap verder en biedt e-commerce op maat. Hierbij creëren wij slimme oplossingen voor complexe vraagstukken binnen de e-fulfilmentketen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Door persoonlijk contact en betrokkenheid zorgen wij samen met u voor een succesvol verloop van uw e-commerce activiteiten.

Warehouse
Warehouse

Surlogic is internationaal actief en ontvangt goederen uit alle windstreken. Ons solide warehouse biedt ruimte voor allerlei typen goederen.

Pick And Pack Service
Pick & Pack service

Eén van de successen van online shoppen is het feit dat klanten tot 's avonds laat kunnen bestellen en de volgende dag al over het bestelde artikel kunnen beschikken.

Warehouse Management System
Warehouse Management System

Ons Warehouse Management System is een modern automatiseringssysteem die de opslag, orderpicking, packing en verzending van goederen efficiënter en daardoor kostenbesparend maken.

E-fulfilment

E-fulfilment

Samengevat is e-fulfilment het afhandelen van het volledig logistieke e-commerce proces. vanaf de plaatsing van een bestelling in een webshop tot aan de overhandiging van het pakket door de bezorger aan uw klant.

Surlogic beheerst het volledige e-fulfilment traject; van het afhandelen van online aankopen via webwinkels tot de levering aan de klant binnen de afgesproken tijd.

Het proces begint met de inbound: het ontvangen van de goederen. Gevolgd door de telling, registratie en uiteindelijk de opslag in het warehouse. Wanneer een klant een bestelling geplaatst heeft op uw webshop wordt deze order direct gepicked, verpakt, voorzien van een adresetiket en een pakbon en verzonden.

Waarom e-fulfilment?

Is deze situatie voor u herkenbaar? Dan is e-fulfilment dé oplossing!

}

Een aantal van onze partners

Onze filosofie en aanpak vraagt partners die met eenzelfde betrokkenheid en gedrevenheid binnen de e-fulfilmentketen opereren. Het logistieke werkveld waarin wij al jaren actief zijn heeft ons duurzame partners opgeleverd binnen die keten. Met onze partners hebben wij een wederzijds vertrouwen opgebouwd dat bijdraagt aan een soepel en efficiënt verloop van het proces.

Het laatste nieuws

Nieuws

Logistiek Uitbesteden

Logistiek uitbesteden; wat zijn de voordelen?

Het gaat goed met uw webshop. Gelukkig. U heeft er veel tijd en energie in gestoken en de orderaantallen beginnen (gestaag) te stijgen. Momenteel bent u een aantal uur per dag bezig met uw logistieke werkzaamheden zoals ...

Lees verder

Contact

Maak een afspraak

Ik wil graag nader kennismaken met Surlogic. Vul onderstaande gegevens in en we nemen met u contact op voor een afspraak.