Klantenservice

Een belangrijk onderdeel waar u met uw webshop veel mee te maken heeft, is de klantenservice. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat klanten vragen of opmerkingen hebben over bepaalde producten. U wilt dat uw klanten dan zo goed mogelijk geholpen worden. Maar wat als u er simpelweg geen tijd voor heeft om uw klanten via allerlei kanalen te woord te staan? Ook daarmee ontzorgen wij u. Bezoekers gaan er vanuit dat u via vele kanalen, snel en eenvoudig bereikbaar bent en verwachten daarnaast ook nog eens snel een reactie. Daarmee willen we u graag helpen.

Klantenservice uitbesteden

Surlogic biedt u een eerstegraads klantenservice aan. We gebruiken een overzichtelijk helpdesk systeem waar u ook toegang tot krijgt. Hiermee staan wij klanten te woord en helpen we hen met hun vragen. Ons doel is om namens u de band met uw klanten dankzij professioneel klantcontact te versterken.

Uw eerstegraads klantenservice uit handen nemen is één van de vele voordelen van Surlogic. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 040-3043030 of info@surlogic.nl.

Wilt u tijd besparen en uw klantenservice uitbesteden?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak