Fulfilment solutions

Surlogic biedt al jarenlang slimme fulfilment solutions op maat voor een groot aantal klanten. Dankzij de groei van e-commerce is een efficiënt fulfilment proces een doorslaggevende factor in uw online business. Door onze ervaringen weten wij precies welke uitdagingen er in e-commerce en logistiek zitten en hebben dit vertaald in op maat gemaakte oplossingen.

Wat valt er onder onze fulfilment solutions?

Surlogic is gespecialiseerd in het gehele fulfilment proces. Echter, staat bij ons de wens van de klant centraal. Wij kunnen u totaalpakketten aanbieden, maar wilt u liever bepaalde specifieke services, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. We kijken samen naar wat voor uw business het meest rendabel is en daar passen wij onze diensten op aan. Onze fulfilment services zijn zowel voor B2B als B2C klanten. Wat kunnen we u zoal aanbieden:

Voordelen voor u als ondernemer

Surlogic is specialist in deze diensten en garandeert u een maximale foutmarge van 0,1%. Al onze services worden gemonitord door een innovatief WMS systeem. U mag zelf ook gebruik maken van ons gestroomlijnde softwarepakket zodat u 24/7 op de hoogte bent van uw voorraad en uitgaande orders. Wij bieden uw klanten meerdere vervoerders aan waar zij zelf hun keuze in mogen maken. Welke voordelen bieden onze fulfilment solutions u als ondernemer?

  • Schaalvoordelen zoals volumekortingen;
  • Groeicapaciteiten;
  • Betrouwbaar voorraadbeheer;
  • Korte doorlooptijden;
  • Flexibele opslag;
  • Cut off tijden tot 23:00 uur.

fulfilment-solutions.jpg#asset:252

Onze fulfilment solutions bieden u als ondernemer veel voordelen

U kunt als ondernemer uw tijd ook beter indelen want u bent minder tijd kwijt aan uw logistieke werkzaamheden. Tijd die u effectief in uw sales en marketingstrategie kunt stoppen. Wilt u meer informatie over onze fulfilment solutions? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak