Wat kost een pakket versturen?

De groei van het aantal webshops en consumenten die online shopt is een positieve ontwikkeling voor de logistiek sector. Dagelijks worden er vele orders geplaatst en verzonden, zowel B2B als B2C. Waar pakketten een aantal jaar geleden nog een levertijd van ongeveer een week hadden, is dit momenteel teruggebracht naar 24-uurs leveringen. Waarom? Omdat de klant hierin een machtspositie heeft. Iedere webshops heeft te maken met concurrentie binnen zijn niche dus levertijd kan hierin zeker een onderscheidende factor zijn. Maar ook de verzend- en retourkosten spelen hierin zeker een rol. Daarover meer.

In het gehele logistieke proces kunnen wij een onderscheidende rol voor uw business spelen door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Wat bieden wij u zoal al.

Goedkoop uw pakket versturen?

Waar de tarieven voor pakketten versturen via de standaard vervoerders veelal afhankelijk zijn van verschillende factoren (gewicht, formaat, bestemming), betaalt u bij ons vaste tarieven. Hiermee heeft u meteen duidelijkheid over de verzendkosten. In dit tarief zitten inpakken, verzending en arbeidstijd inbegrepen. In de meeste gevallen zijn onze all-in prijzen lager dan wanneer u het gehele proces zelf keer op keer dient te doorlopen. Waarom? Dankzij onze schaalvoordelen. Wij hebben goede prijsafspraken met onze pakketvervoerders en dozenleveranciers. Op deze manier houden wij de kosten van een pakket versturen zo laag mogelijk voor u.

pakket-versturen-kosten.jpg#asset:248

Andere services van Surlogic

Naast het versturen van pakketten bieden wij ook nog andere diensten aan zoals;

Dit gehele proces heet fulfilment. Terugkomend op de snelle leveringen. Als groeiende webshop is het lastig om late cut off tijden af te dwingen. Vaak bent u afhankelijk van een postkantoor dat om 18:00 uur sluit of een pick up service die dagelijks om 17:00 uur langs komt. Niet bij ons. Wij hebben een cut off tijd van 23:00 uur en leveren zelfs internationaal.

Omdat Surlogic gespecialiseerd is in fulfilment weten wij foutmarge te beperken tot maar liefst <0,1%. Door het uitbesteden van uw logistieke werkzaamheden kunt u zich volledig focussen op de groei van uw business. En groeit u, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over een groter warehouse of extra personeel. Dat is onderdeel van onze service. Wij bieden u een flexibele groei. U betaalt bij ons alleen wat u daadwerkelijk afneemt. Uw pakketten door Surlogic te laten versturen is aan het eind van de streep een slimme investering. Bent u benieuwd naar onze slimme oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

Uw pakketdienst uitbesteden aan professionals?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak