Wat kost een pakket versturen?

Waar de tarieven voor het versturen van pakketten via de standaard vervoerders veelal afhankelijk zijn van verschillende factoren (gewicht, formaat, bestemming). Daardoor is het voor u als webshop moeilijk om een duidelijk beeld te krijgen van de totale verzendkosten. Om dit proces voor u te vergemakkelijken betaalt u bij Surlogic alleen een vast tarief. Hierdoor heeft u meteen duidelijkheid en krijgt u een beter beeld van de totale verzendkosten. In het tarief zit niet alleen het versturen van de pakketten, maar ook het inpakken en de arbeidstijd. In de meeste gevallen zijn onze all-in prijzen lager dan wanneer u het gehele proces zelf keer op keer dient te doorlopen, daarnaast kost het gehele proces voor u veel tijd. U bent bij Surlogic in de meeste gevallen goedkoper uit dankzij onze schaalvoordelen. Wij hebben goede afspraken met onze pakketvervoerders en leveranciers omtrent de prijzen van het versturen van pakketten. Op deze manier houden wij de kosten van een pakket versturen zo laag mogelijk voor u.

Naast de lage kosten voor het verzenden van uw pakketten profiteert u bij Surlogic ook van snelle levering. Zeker wanneer u een groeiende webshop bent is het lastige om een late cut off tijd af te dwingen bij de pakketvervoerders. Vaak bent u dan afhankelijk van een postkantoor dat om 18.00 uur sluit of een pick up service die dagelijks vaak al om 17.00 uur langs komt. Bij Surlogic kunt u profiteren van een latere cut off tijd, namelijk wij hanteren een cut off tijd van 23:00 uur. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor internationale levering.

Fulfilment voor e-commerce

Naast het versturen van pakketten tegen een scherpe prijs bieden wij ook nog andere diensten aan zoals;

Dit gehele proces heet fulfilment, en Surlogic is gespecialiseerd in fulfilment. Doordat wij dagelijks bezig zijn met het gehele logistieke proces weten wij de foutmarge te beperken tot maar <0,1%. Naast lagere kosten voor het verzenden van het pakketten, kunt u zich volledig focussen op het uitbreiden van uw business wanneer u uw logistieke werkzaamheden uitbesteed. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over een groter warehouse of extra personeel wanneer uw business groeit en u meer pakketten moet versturen. Dat is allemaal onderdeel van onze service. Wij bieden u een flexibele groei, u betaalt bij ons wat u daadwerkelijk afneemt. Uw pakketten door Surlogic te laten versturen is aan het eind van de streep een slimme investering, en dan niet alleen vanwege de lagere verzendkosten. Bent u benieuwd naar onze slimme oplossing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek.

Ontwikkelingen van een pakket versturen

In de laatste jaren zijn het aantal webshops en consumenten die online shopen sterk gegroeid. Dit heeft voor een zeer positieve ontwikkeling gezorgd in de logistieke sector. Dagelijks worden er veel orders geplaatst en verzonden, zowel B2B als B2C. Een aantal jaren geleden hadden pakketten nog een levertijd van ongeveer een week, inmiddels is dit vaak al binnen 24 uur. Dit komt omdat wanneer we het hebben over leversnelheid de klant hier een machtspositie heeft. Iedere webshop heeft te maken met concurrentie in zijn markt en snelle levertijd kan een onderscheidende factor zijn. Maar niet alleen een snelle levertijd, maar ook de verzend- en retourkosten hebben een onderscheidende rol. Wat kost het uw webshop om een pakket te versturen? En handelt u retourkosten af? Op deze pagina gaat u lezen over hoe Surlogic omgaat met de kosten die een webshop maakt bij het versturen van een pakket.

Surlogic kan in het gehele logistieke proces een onderscheidende rol spelen in uw business door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 040-3043030 of via de contact knop aan de rechterzijde.

pakket versturen uitbesteden fulfilment


Uw pakketdienst uitbesteden aan professionals?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak