Value Added Services

Surlogic wil u graag volledig ontzorgen. Naast onze standaard fulfilment diensten waaronder orderverzending, voorraadbeheer en retournering hebben wij ook nog onze value added diensten. Omdat bepaalde verzendingen specifieke werkzaamheden eisen, doen wij dit graag voor u. Voorbeelden van onze value added services zijn:

 • Labelen van producten
 • (Actie)stickers plaatsen
 • Meerdere items tot één pakket samenvoegen
 • Promotieartikelen aan pakket toevoegen
 • Combipakketten/actiepakketten samenstellen
 • Displays assembleren
 • Wikkelen van producten
 • Demonteren en herpakken van goederen
 • Kwaliteitscheck
 • Barcodes toevoegen
 • Betalingsafhandelingen controleren
 • Rapportages leveren

Onder aan de pagina hebben wij een aantal van onze value added services toegelicht.

Value added services in logistiek

Iedere verzending is anders qua grootte en voorbereiding. Soms worden verzendingen anders ontvangen dan dat ze uitgeleverd dienen te worden. Dan bieden onze value added services uitkomst. Wij bieden onze service tot in het kleinste detail aan zodat u kunt doen waar u goed in bent; ondernemen!

Voordelen van onze value added services zijn:

 • Besparen op transportkosten
 • Snellere doorlooptijd
 • Volledige ontzorging

Door het toevoegen van deze services wordt het voor u een stuk overzichtelijker en efficiënter. Heeft u nog vragen over onze value added services of heeft u behoefte aan een bepaalde dienst? Neem contact met ons op via 040-3043030 of info@surlogic.nl .

Surlogic, every order, on time, anywhere!

Labelen van producten

Vrijwel alle producten die u inkoopt komen met het label van de inkoper bij ons terecht. Vooral als u inkoopt vanuit het buitenland dan zijn de producten nog niet klaar om afgeleverd te worden aan uw klant. Denk bijvoorbeeld in het laatste geval aan een Nederlandse verpakking die er nog omheen moet. Voor u als ondernemer is het natuurlijk een stuk handiger als dit logistiek proces geheel door één partner wordt gedaan.

(Actie)stickers plaatsen
Acties zijn altijd leuk voor de consument, maar acties kosten voor u als verkoper erg veel tijd. Lijkt het u naast de actie online te uiten ook leuk dit op het product te uiten. Dan kunnen wij er voor u een actie stikker op de productverpakking of doos plaatsen.

Barcodes toevoegen
Zijn uw producten nog niet voorzien van de juiste barcodes en dienen deze gewijzigd te worden. Denk hierbij aan producten buiten de Europese Unie die een andere barcode nodig hebben voor de Nederlandse markt.

Meerdere items tot één pakket samenvoegen

Heeft u een ruim assortiment en denkt u dat sommige producten beter als één product verkopen? Denk hierbij aan complementaire producten die een betere omzet samen realiseren dan los. Daarnaast kunt u ook denken aan een tijdelijke promotie waarbij u bijvoorbeeld de verkoop van een bepaald product wilt verhogen en er een gratis product bij wilt geven. Het maken van combipakketten of promotieartikelen toevoegen is voor ons geen enkel probleem en dit kunt u aan ons uitbesteden.

Demonteren, herpakken en kwaliteitscontrole

Koopt u producten in die nog niet als eindproduct verkocht kunnen worden en dienen deze nog in elkaar gezet te worden. Of zijn het kostbare producten die nog een laatste check verdienen voordat deze naar de consument gaan. Wellicht hebben deze producten een lang traject afgelegd om in Nederland afgeleverd te worden. Om de kwaliteit van uw producten (en dus ook uw reputatie) te waarborgen, en de klant te voorzien van een bestelling in perfecte staat, voeren wij kwaliteitscontroles uit. Dit houdt in dat we uitvoerig analyseren op basis van specifieke producteigenschappen of het product van het gewenste niveau is om naar de klant te verzenden. Deze controles worden volledig vastgelegd in rapportages zodat u dit kritisch kunt bekijken. Omdat u uw producten niet in eigen beheer heeft willen wij u op deze manier op de hoogte houden van de kwaliteit van uw producten. Dankzij de kwaliteitscontroles verkleinen we de kans op retourzendingen en klachten, en vergroten we de kans op een tevreden consument.

Betalingsafhandelingen controleren

Het is mogelijk om door ons uw betalingsafhandeling te laten doen als u bijvoorbeeld een webwinkel heeft. Wij controleren en verwerken de transacties waarna we vervolgens het bestelde product naar de klant sturen.

Rapportages leveren

Met ons Warehouse Management System (WMS) online rapportagesysteem kunt u eenvoudig en veilig de status van de producten en bestellingen zien. In de rapportages kunt u op ieder moment van de dag in zien welke producten u op voorraad hebt, welke producten verstuurd zijn, welke geretourneerd zijn en uw financiële overzicht. Dit alles in 1 tool waar u 24 uur per dag in kunt.

Wilt u ook gebruik maken van onze Value Added Services?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak