Fulfilment Nederland

De e-commerce mogelijkheden in Nederland groeien al jaren zeer hard. En de kansen zullen zich gaan uitbreiden de komende jaren. Voor bedrijven liggen er dus grote kansen die hun producten aan de consument willen brengen. Daarvoor heeft u wel een goede fulfilment partner in Nederland nodig. Surlogic is de partner die u zoekt! Bekijk op onze website wat de voordelen zijn van fulfilment en waarom wij al tal van webshops helpen met hun logistiek.

Logistiek-Eindhoven-Surlogic.jpg?mtime=20190918143257#asset:530

De mogelijkheden van fulfilment in Nederland

Zoals we net al kort benoemden, is de Nederlands markt steeds groter aan het worden. Ieder jaar komen er meer webshops bij en gaan er meer consumenten online kopen. Het is dan ook niet gek dat de omzet van webshops al meerdere jaren achter elkaar is gestegen.

Maar deze informatie is niets nieuws voor de gemiddelde ondernemer. U heeft als ondernemer zijnde daar al lang op ingespeeld en heeft u al positie bemachtigd in de markt. Maar hoe gaat u minimaal deze positie vasthouden? En het liefst natuurlijk uitbreiden. Deze uitdaging laten we geheel aan u over. Wel kunnen wij voor u uw gehele logistieke proces regelen. Dit scheelt u zowel een hoop zorgen als werkzaamheden. En op het moment dat u door die overgebleven tijd, uw business kan uitbreiden, kan het u zelfs geld opleveren.

Logistiek-Eindhoven-USP.jpg?mtime=20190918141925#asset:528

Fulfilment uitbesteden

Waaruit bestaan de fulfilment werkzaamheden van Surlogic? Wij zijn uw fulfilment partner van A tot Z. Hieronder ziet u een aantal fulfilment werkzaamheden die uit kunt besteden bij Surlogic.

  • Uw voorraad opslaan in ons magazijn;
  • Ieder order inpakken en versturen;
  • Promotieartikelen samenvoegen;
  • Kwaliteit van uw producten controleren;
  • Voorraadbeheer bijwerken;
  • Eventuele retourzendingen afhandelen;
  • Klantenservice uit handen nemen;
  • Overzichtelijke rapportages leveren.

Wij hanteren een Cut off tijd van 22:00. Dit betekent dat klanten hun pakket de volgende dag in huis ontvangen als ze voor tien uur hebben besteld. Dit geldt uiteraard voor geheel Nederland. Het is naast Nederland ook mogelijk om te leveren in Duitsland en België. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Logistiek-Eindhoven.jpg?mtime=20190918141908#asset:527

Alle fulfilment werkzaamheden op één plek

Om alle verzendingen van onze klanten zo snel mogelijk af te kunnen handelen, hebben wij ons eigen warehouse. Dit magazijn in Eindhoven is zo ingericht dat wij zo effectief mogelijk alle pakketten kunnen klaarmaken voor verzending. Heeft u complexe goederen in uw assortiment? Geen zorgen, onze warehouse biedt vele mogelijkheden.

U kunt vanuit uw eigen kantoor precies meekijken naar onze werkzaamheden. Zo kunt o.a. zien wat uw voorraad is, welke producten verkocht zijn, welke producten bijna niet op voorraad zijn en u krijgt zelfs persoonlijke tips vanuit ons systeem over populaire producten. Kortom, uw bedrijf wordt er beter van als u uw gehele fulfilment proces uitbesteedt aan Surlogic.

Wilt u mee profiteren van de fulfilment mogelijkheden die Surlogic biedt in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Surlogic. Wij helpen u graag om uw gehele logistieke proces uit handen te nemen. Want u bent toch geen ondernemer geworden om de gehele dag pakketten in te pakken?

Wilt u meer tijd voor ondernemen? Besteed uw fulfilment uit!

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak