Opslag voor webwinkels

Wanneer u een webshop beheert, maakt u met regelmaat belangrijke strategische keuzes. Eén van deze keuzes kan bijvoorbeeld gaan over opslagbeheer en logistics. Dit zijn voor veel webshopeigenaren lastige onderwerpen. Want wat u eigenlijk wilt is een flexibele opslagruimte. U kunt echter niet voorspellen hoe uw verkopen er in het aankomende kwartaal uit zien. Met een flexibele opslagruimte hoeft u dus veel minder strategische beslissingen te maken over opslagbeheer. Hierdoor heeft u zelf ook meer tijd voor sales en marketing.

Wat is het voordeel van opslag voor webwinkels?

Surlogic biedt u die flexibele ruimte waar u naar op zoek bent. U betaalt alleen voor wat u aan opslagcapaciteit afneemt. Dit houdt dus in dat u veel makkelijker inspeelt op fluctuaties van uw verkopen. We maken dit even inzichtelijk voor u aan de hand van een voorbeeld;

Stel, u verkoopt seizoensgebonden producten zoals populaire merken badkleding. Uw piekmomenten liggen in het voorjaar als iedereen druk bezig is met het zoeken van een mooie zwembroek of bikini. U heeft op dat moment extra veel voorraad, en dus vanzelfsprekend ook een grote opslagruimte nodig. Maar als de zomer is afgelopen en u een goede zomer (qua verkopen) achter de rug heeft, dan is uw magazijn grotendeels leeg. Toch betaalt u hier maandelijks hoge huurkosten voor. Zonde. En wat te denken van personeel. In de zomermaanden heeft u het zo druk dat u extra handjes nodig heeft, maar in de wintermaanden zijn deze handen waarschijnlijk overbodig.

De ideale oplossing is dus om uw voorraadbeheer uit te besteden aan Surlogic. Wij bieden u een flexibel opslagbeheer, zodat u geen lastige beslissingen over magazijn en personeel huren hoeft te nemen. Dit is allemaal inbegrepen in onze full service. Daarnaast zijn uw producten volledig verzekerd tegen brand, diefstal of waterschade. Ook wanneer er nieuwe producten binnen komen, wordt dit gecontroleerd en ingeboekt bij uw huidige voorraad. Via ons Warehouse Management System wordt u voorraad weer volledig up to date gebracht.

Pakketten verzenden

Naast opslag is het snel verzenden van pakketten een andere specialiteit van Surlogic. Orders die bij ons binnenkomen worden direct verwerkt en klaargemaakt voor verzending. Zelfs bestellingen tot 23:00 uur kunnen wij de volgende dag al leveren. Bij veel webshops geldt een '' vandaag besteld is morgen in huis '' motto, dus wanneer u deze service niet biedt, loopt u het risico dat een klant bij een concurrent gaat shoppen. En dat is natuurlijk het laatste dat u wilt...

Zoals u ziet heeft het uitbesteden van uw opslag en het laten verzenden van uw pakketten vele voordelen. Benieuwd wat we u nog meer kunnen bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Uw voorraad door specialisten laten beheren?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak