Fulfilment bedrijf

Zoekt u een betrouwbaar fulfilment bedrijf? Welkom bij Surlogic. Wij zijn gevestigd in Eindhoven vanwege de centrale ligging. Vanuit deze plek is het mogelijk om een snelle verzending binnen Nederland, België en Duitsland te realiseren. Voordat we uitleggen wat we als fulfilment bedrijf precies doen vertellen we eerst wat fulfilment precies inhoudt. Fulfilment is het totale proces van het afhandelen van webshop bestellingen. Van opslag tot verzending tot een eventuele retourverwerking. Dit gehele proces wordt gecoördineerd door ons digitale Warehouse Management System waar wij zo efficiënt mogelijk mee werken. Met dit systeem verzorgen wij het gehele logistieke proces achter uw webshop.

fulfilment-bedrijf.jpg#asset:165

Het motto van Surlogic; every order, on time, anywhere

Onze gestructureerde werkwijze

Surlogic heeft als fulfilment bedrijf een gestroomlijnde werkwijze ontwikkeld waar onze klanten dagelijks van profiteren. Deze werkwijze ziet er als volgt uit:

  1. Uw producten wordt op een logische en gestructureerde manier opgeslagen in ons magazijn
  2. De bestelling van de klant komt bij ons binnen
  3. Het pakket wordt in korte tijd samengesteld en klaar gemaakt voor verzending
  4. Het pakket wordt door een vervoerder naar keuze zo snel mogelijk bij de koper afgeleverd
  5. Indien retour wordt de bestelling gecontroleerd en op de juiste plek teruggelegd. Uw voorraad wordt automatisch up to date gebracht

Deze transparante werkwijze zorgt er voor dat u als klant constant op de hoogte bent van uw logistieke stromingen en uw voorraden. U komt dus nooit onverwachts voor verrassingen te staan. Zelfs voeren wij, indien gewenst, de klantenservice voor u uit.

wat-doet-een-fulfilment-bedrijf.jpg#asset:166

Waarom uitbesteden aan een fulfilment bedrijf?

Een overzichtelijke voorraadbeheer is een belangrijk onderdeel van het managen van een webshop. Om het overzichtelijk te onderhouden dient u een aantal behoorlijke investeringen te doen zoals personeel aannemen, een WMS systeem kopen en een groot magazijn huren. En dan bent u als ondernemer nog veel tijd kwijt met het coördineren van alles omtrent logistiek. Niet wanneer u het uitbesteed. Dan heeft u meer tijd voor uw marketing en sales om uw business uit te breiden. Hoe u uw producten in de markt zet is uw taak, in de logistieke afhandeling zijn wij gespecialiseerd. Andere voordelen van uw fulfilment uitbesteden aan een fulfilment bedrijf zijn:

  • Schaalvoordeel
  • Expertise
  • Snelheid
  • Kostenbesparing
  • Snellere doorloop

Wij hopen u een goed beeld te hebben gegeven hoe wij als fulfilment bedrijf een meerwaarde zijn voor uw business. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer tijd voor ondernemen? Besteed uw fulfilment uit!

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak