24 april 2019

Webshop logistiek

Webshop Logistiek

Is het een slimme keuze om de logistiek van uw webshop uit te besteden? Hoewel het een extra investering is, is het een investering die u veel tijd bespaart. In dit blog vertellen wij u een vijftal redenen waarom het slimme keuze is om de logistiek van uw webshop uit te besteden.

Het logistieke werk

Bent u ondernemer geworden omdat u met uw product een kans in markt zag? Of omdat u graag pakketten wilt aanpakken? Logistieke en administratieve werkzaamheden worden niet altijd even leuk gevonden door ondernemers. Ze zijn begonnen met hun eigen bedrijf omdat ze graag een goed product of dienst willen aanbieden aan hun klant. Het ontwikkelen en uitvoeren van een goede strategie kost vaak veel tijd. Een oplossing om meer tijd te hebben voor uw bedrijfsstrategie is het uitbesteden van uw logistiek.

Het kan kosten besparen

Hoeveel orders krijgt u gemiddeld per week? En doet u zelf bestellingen regelen of heeft u daarvoor personeel in dienst? Kosten zoals uw eigen loon, salarissen, magazijn en administratie kunnen oplopen met slechts een aantal orders in de week. Om uit te rekenen of u kosten gaat besparen kunt u het beste bij ons een offerte aanvragen. Wij proberen u dan een zo scherp mogelijke deal voor te stellen.

Uw logistiek uitbesteden bespaart tijd

We benoemden het net al even kort, maar de logistiek van uw webshop uitbesteden bespaart tijd. Het creëert ook een hoop rust in uw persoonlijke leven. Want tot hoe laat wilt u nog bezig zijn met het inpakken van pakketten? Of wilt u liever s ’ochtends vroeg al op uw bedrijf zijn? Klanten verwachten wel dat hun pakket de volgende dag geleverd wordt. Op het moment dat u uw webshop logistiek uitbesteedt aan Surlogic kunnen klanten tot en met 23:00 bestellen en dan hebben ze uw pakket de volgende dag in huis

Webshop logistiek

Het aantal online aankopen stijgt

Het gehele jaar door is het doen van aankopen in webshops zeer populair in Nederland. We zien dan ook al jarenlang een stijging in het aantal pakketten, het aantal webshops en de totale omzet. Deze omzet piekt op drukke besteldagen zoals Black Friday, Kerst en Sinterklaas. Bent u als webshop eigenaar daarop voorbereidt? Hoe zorgt u ervoor dat alle pakketten de volgende dag in huis worden afgeleverd. Dit is de kans voor u als webshop om nieuwe klanten binnen te halen. Als de klanten dan worden teleurgesteld kan u dit veel vaste klanten kosten.

Focussen op ondernemen

Wij snappen dat het leuker is om te focussen op uw marketing, op uw strategie of uw product. Dat zijn de redenen waarom u ondernemer bent geworden. Door de logistiek van uw webshop uit besteden aan Surlogic kunt u zich daar weer op focussen. Wij kunnen zaken als uw voorraadbeheer, het verzenden van pakketten en het regelen van retourverzendingen uit uw handen nemen.

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van uw logistiek? Neem contact op met Surlogic en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Uw voorraad door specialisten laten beheren?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak