Logistieke dienstverlening

Surlogic staat bekend om het bieden van een uitstekende logistieke dienstverlening. Wanneer is dit voor u interessant? Wij maken graag een situatieschets voor u.

U heeft een groeiende webshop en ziet een structurele stijging in het aantal verkopen. Echter bent u zelf steeds meer tijd kwijt aan logistieke werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwerken van orders, het inpakken en verzendklaar maken van pakketten, de pakketten afgeven bij een postkantoor of het verwerken van retourzendingen. Maar u dient zich ook bezig te houden met onder andere het beleid rondom invoerrechten en kwaliteitscontroles. U merkt dat dit proces steeds meer van uw kostbare tijd vraagt. Tijd die u liever in sales en marketing stopt om nog verder te groeien. Is deze situatie herkenbaar voor u? Neem dan direct contact op met Surlogic. Waarom? Dat leggen we u graag uit.

logistieke-dienstverlening.jpg#asset:234


Onze services

Surlogic is een gespecialiseerd fulfilment bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen binnen het logistieke proces. Onder onze expertise valt bijvoorbeeld;

Omdat onze focus op logistiek ligt kunnen wij u hierin op een professionele manier ondersteunen. Zelf zijn wij dagelijks ook bezig met het ontwikkelen van de service naar onze klanten. Zo hebben wij recentelijk onze cut off tijden verlaat naar 23:00 uur, zodat uw klanten bestellingen tot 23:00 uur de volgende dag al ontvangen. We proberen dus efficiënt in te spelen op ontwikkelingen en vragen vanuit de markt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Logistieke dienstverlening op maat

Omdat service bij ons hoog in het vaandel staat, staat Surlogic 24/7 voor u klaar. Wij bieden maatwerk oplossingen, zodat u uw logistiek met een gerust hart aan ons over kunt laten en u zich op het uitbreiden van u business kunt richten. Wij werken niet voor u, maar met u.


Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak