Logistieke dienstverlening

Wij bij Surlogic zijn graag bezig met logistieke dienstverlening en staan dan ook bekend om het bieden van een uitstekende logistieke dienstverlening. Maar wat houdt logistieke dienstverlening nou precies in voor u en wanneer is dit voor u interessant? Wij maken graag een situatieschets voor u.

U heeft een groeiende webshop en ziet een structurele stijging in het aantal verkopen. Hierdoor bent u zelf steeds meer tijd kwijt aan logistieke werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwerken van orders, het inpakken en verzendklaar maken van pakketten, de pakketten afgeven bij een postkantoor of het verwerken van retourzendingen. Maar u dient zich ook bezig te houden met onder andere het beleid rondom invoerrechten en kwaliteitscontroles. U merkt dat dit proces steeds meer van uw kostbare tijd vraagt. Tijd die u liever in sales en marketing stopt om nog verder te groeien. Is deze situatie herkenbaar voor u? Dan is het tijd voor de logistieke dienstverlening van Surlogic. Waarom? Dat leggen we u graag uit.

logistieke-dienstverlening.jpg#asset:234


Onze services

Surlogic staat als een gespecialiseerd fulfilment bedrijf bekend om het bieden van een uitstekende logistieke dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen binnen het logistieke proces. Onder onze expertise valt bijvoorbeeld;

Onze focus ligt op de gehele logistieke dienstverlening, hierdoor kunnen wij u hierin op een professionele manier ondersteunen. Zelf zijn wij ook dagelijks bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de service naar onze klanten. Zo hebben wij recentelijk onze cut off tijden verlaat naar 23:00 uur, zodat uw klanten bestellingen tot 23:00 uur de volgende dag al ontvangen. We proberen dus efficiënt in te spelen op ontwikkelingen en vragen vanuit de markt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door constant bezig te zijn met de ontwikkelingen binnen de logistieke markt zorgen wij ervoor dat u als webshop kan groeien in de e-commerce.

Logistieke dienstverlening op maat

Omdat service bij ons hoog in het vaandel staat, staat Surlogic 24/7 voor u klaar. Wij bieden maatwerk oplossingen, zodat u uw logistiek met een gerust hart aan ons over kunt laten en u zich op het uitbreiden van u business kunt richten. Wij werken niet voor u, maar met u.


Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak