Fulfilment partner

Betrouwbare fulfilment partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare fulfilment partner? Dan bent u bij Surlogic aan het juiste adres. Wij hebben van fulfilment ons specialisme gemaakt en hebben met ons ruime aanbod van services een hoge klanttevredenheid gerealiseerd. Dankzij onze specifieke oplossing op maat zijn de partnerships met onze klanten zeer succesvol te noemen.

Oplossingen op maat

Welke fulfilment oplossingen biedt Surlogic om samen met u de stap omhoog in te zetten? Wij bieden u het gehele proces van fulfilment. Van voorraadbeheer tot (internationale) verzending tot eventuele retourverwerking. En dit gehele proces wordt digitaal bijgehouden via ons gemoderniseerde Warehouse Management System. Hier kunnen wij, en u, 24/7 de status van uw voorraad en verzending zien.

Kosten fulfilment

Veel mensen hebben het idee dat fulfilment uitbesteden een dure investering is. In de praktijk kan uitbesteden juist een goedkopere oplossing zijn! U hoeft geen pand te huren, u bent zelf geen tijd kwijt met picking & packing en u hoeft geen verzendkosten te betalen. Deze kosten zijn allemaal inbegrepen in onze op maat gemaakte services. Graag komen we met u in contact om te bespreken hoe we fulfilment op een winstgevende manier voor uw business in kunnen zetten.

fulfilment-partner.jpg#asset:242

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in en we komen graag met u in contact. Surlogic is uw fulfilment partner!


Zoekt u een betrouwbare fulfilment partner?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak