Fulfilment

Succesvol zijn in e-fulfilment vraagt om kennis, kunde en eigentijdse technologie. Surlogic gaat hierin nog een stap verder en biedt fulfilment services op maat. Hierbij creëren wij slimme oplossingen voor complexe vraagstukken binnen de e-fulfilmentketen. Bekijk hier wat voor uw business kunnen betekenen.

Fulfilment solutions

Fulfilment solutions

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Door persoonlijk contact en betrokkenheid zorgen wij samen met u voor een succesvol verloop van uw e-commerce activiteiten. Wij denken graag mee in oplossingen om uw business optimaal te laten functioneren. De voordelen van onze fulfilment solutions voor uw business zijn:

  • Uitstekende bereikbaarheid en persoonlijk aandacht voor de klant
  • Zeer ruime verzendopties, zowel de keuze uit vervoerders als late verzendtijden tot 23:00 uur
  • Zeer centrale, ideale ligging in Nederland
  • Full service-dus inclusief retouren en klantenservice optie
Warehousing

Warehousing

Surlogic is internationaal actief en ontvangt goederen uit alle windstreken. Ons solide warehouse biedt ruimte voor allerlei typen goederen. Ook met complexe goederen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts dragen de verantwoordelijkheid over uw voorraad. Dankzij ons vooruitstrevende Warehouse Management System hebt u 24/7 inzicht op uw actuele voorraad. Daarnaast zorgt het centraal gelegen warehouse van Surlogic te Eindhoven voor snelle verbindingen binnen Nederland en met onze directe buurlanden België en Duitsland. Een snelle internationale levering is daarmee gegarandeerd. Lees meer over voorraadbeheer.

De voordelen op een rij:

  • Uw voorraad is veilig opgeslagen in ons beveiligde, centraal gelegen magazijn.
  • U heeft te allen tijde inzicht in uw voorraad middels een persoonlijke inlog.
  • De centrale ligging in Nederland zorgt voor snelle levering in binnen- en buitenland


Pick & Pack service

Pick & Pack service

Eén van de successen van online shoppen is het feit dat klanten tot 's avonds laat kunnen bestellen en de volgende dag al over het bestelde artikel kunnen beschikken. Late cut-off tijden en snelle levering zijn vanzelfsprekend geworden voor de consument. Deze services leveren meer omzet op en vragen van uw e-fulfilmentpartner een alerte en adequate afwikkeling en levering van de bestelling.

Bij Surlogic kan uw klant tot 22.00 uur bestellen en zelfs tot 23.00 tegen een kleine toeslag. Het pakket leveren wij dezelfde avond nog af bij de vervoerder, zodat uw klant het pakket de volgende dag nog kan ontvangen. Dat geldt zowel voor consumenten in Nederland als in België. Ook voor snelle leveringen in Duitsland kunt u bij ons terecht met e-fulfilment- en logistieke vraagstukken. Dat is onze pick & pack service.

Warehouse Management System

Warehouse Management System

Ons Warehouse Management System is een modern automatiseringssysteem die de opslag, orderpicking, packing en verzending van goederen efficiënter en daardoor kostenbesparend maken. Door meerdere controle checks in de verwerking zijn fouten vrijwel uitgesloten. Het online management systeem geeft u te allen tijde inzicht in het actuele voorraadbestand en de mogelijkheid om direct te anticiperen op het logistieke proces. Daarnaast geeft het managementinformatie waarop u uw businesstargets en marketingstrategie kunt afstemmen.

Retourverwerking

Retourverwerking

Wij zien retourverwerking als een belangrijk onderdeel van ons totaalconcept. Omdat de klant bij iedere bestelling centraal hoort te staan benaderen wij de retourverwerking vanuit de klant. Een klant wil wanneer hij/zij een pakket retourneert dit proces zo soepel mogelijk laten verlopen. En het belangrijkste; een snelle financiële afwikkeling. Daarom hechten wij veel waarde aan een vlekkeloze en efficiënte terugzending. Hoe gestroomlijnder dat gaat, hoe eerder de retourzending afgewikkeld is.

Onze retourverwerking gebeurt volledig gecontroleerd middels een vast proces. Alles wordt geregistreerd en aan u gerapporteerd zodat er geen fouten in uw voorraadsysteem komen. Deze gestructureerde aanpak draagt bij aan een hoge klanttevredenheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier hoe wij onze retourverwerking gestructureerd laten verlopen.

Klantenservice

Klantenservice

Een belangrijk onderdeel waar u met uw webshop veel mee te maken heeft, is de klantenservice. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat klanten vragen of opmerkingen hebben over bepaalde producten. U wilt dat uw klanten dan zo goed mogelijk geholpen worden. Maar wat als u er simpelweg geen tijd voor heeft om uw klanten via allerlei kanalen te woord te staan? Ook daarmee ontzorgen wij u. Lees meer over onze klantenservice.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten.

Maak een afspraak