Kwaliteitscontroles

Wanneer u uw voorraadbeheer en fulfilment uitbesteedt aan Surlogic heeft u een strategisch slimme keuze gemaakt. Uw productvoorraad wordt beheerd door ons, en vanzelfsprekend worden uw producten ook bij ons magazijn gelost. Wellicht hebben deze producten een lang traject afgelegd om in Nederland afgegeven te worden. Om de kwaliteit van uw producten (en dus ook uw reputatie) te waarborgen, en de klant te voorzien van een bestelling in perfecte staat, voeren wij kwaliteitscontroles uit. Dit houdt in dat we uitvoerig analyseren op basis van specifieke producteigenschappen of het product van het gewenste niveau is om naar de klant te verzenden. Deze controles worden volledig vastgelegd in rapportages zodat u dit kritisch kunt bekijken. Omdat u uw producten niet in eigen beheer heeft willen wij u op deze manier op de hoogte houden van de kwaliteit van uw producten. Dankzij de kwaliteitscontroles verkleinen we de kans op retourzendingen en klachten, en vergroten we de kans op een tevreden consument.

kwaliteitscontroles.jpg#asset:262


De kwaliteitsinspectie is één van de vele services die Surlogic biedt. Het kritisch analyseren van de staat van uw producten behoort daar ook bij. Dit maakt de controle tot een onderdeel van het totaalpakket waarmee we de kwaliteit van uw business waarborgen en een hoge klanttevredenheid willen realiseren.

Heeft u nog vragen over onze kwaliteitscontroles of wilt u meer weten over de fulfilment diensten die Surlogic u kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren u hier graag over.

Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak