Online pakket dienst

Shoppen via internet heeft de afgelopen jaren een flinke groei gekend. Consumenten bestellen hun gewenste artikelen steeds vaker vanuit de luie stoel en dat is ook goed zichtbaar in de statistieken. In 2017 is door het CBS een meting gedaan en daaruit blijkt dat Nederland 12,4 miljoen online shoppers telt. In de eerste zes maanden van 2017 werden er bijna 93 miljoen online aankopen gedaan. De meest aankopen werden gedaan in de categorieën speelgoed, gezondheid & cosmetica en kleding. Dit zijn allemaal tastbare producten die via de post verstuurd moeten worden. Vandaag de dag wordt de klant erg verwend met snelle levertijden, maar dit is natuurlijk niet altijd vanzelfsprekend. Voor bedrijven betekent het na een bestelling snel schakelen zodat de klant op zijn wenken bediend wordt. En laat dat nou onze expertise zijn.

Irritaties bij online shoppen

Ook is er door het CBS onderzoek gedaan naar de grootste irritaties bij klanten omtrent online shoppen. Maar liefst 45% had in 2017 een klacht na een online bestelling. En raadt u eens, bijna een kwart van deze groep klaagde over een te late levering. Een veel te hoog percentage naar onze mening. Wanneer een klant een negatieve ervaring heeft met een bedrijf dan is de kans kleiner dat hij een herhaalaankoop doet. Daarom wilt u zowel als koper en leverancier verzekerd zijn van een betrouwbare online pakket dienst. Een snelle levering is één van de specialismen van Surlogic.

online-pakket-dienst.jpg#asset:158

Surlogic pakket dienst

De pakket dienst is één van de onderdelen van onze fulfilment service. Onze orders worden allereerst zorgvuldig ingepakt alvorens ze door onze pakket dienst worden verstuurd. Zelfs pakketten voor Duitse of Belgische consumenten kunnen op korte termijn geleverd worden. Dankzij onze ruime verzendopties (keuze uit diverse vervoerders en late verzendtijden tot 23:00 uur) zullen klachten als een te late levering geminimaliseerd worden waardoor u als webshop eigenaar een positief imago bij uw klanten opbouwt en de kans op een herhaalaankoop aanzienlijk wordt vergroot.

Wilt u meer weten over de online pakket dienst dat onderdeel is van onze fulfilment diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Uw pakketdienst uitbesteden aan professionals?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak