Warehouse

De basis van fulfilment is het opslaan van uw goederen. Om dit voor u te kunnen doen hebben wij een modern warehouse tot onze beschikking. Hiermee zijn wij in staat al uw goederen veilig en strategisch te stallen, zodat we met orderpicking in minimale tijd het juiste pakket samenstellen. Vanzelfsprekend doet ons warehouse aan alle gestelde eisen en is het voor onze medewerkers ook erg gebruiksvriendelijk.

surlogic-warehouse.jpg#asset:217

Het opslaan van goederen

Het fulfilment proces begint met de opslag van goederen. Ons magazijn is zo ingericht dat wij uw producten eenvoudig kunnen stallen en bereiken indien we deze nodig hebben. Wat biedt ons warehouse u?

  • Opslag van uw goederen
  • Orderpicking in geval van een bestelling
  • Cross docking
  • Voorraadbeheer
  • Retourverwerking

Hoe registreren we alles?

Hoe groot uw product range ook is, Surlogic heeft de capaciteiten om uw opslag in ons warehouse te plaatsen. Het registeren, managen en updaten van de voorraad doen wij geheel digitaal middels ons moderne warehouse management system. Dit systeem is 24/7 gekoppeld aan de voorraad en geeft ons en u een duidelijk inzicht hoe uw voorraad er op dat moment (real time) voor staat.

Is er een bestelling geplaatst? Dan wordt de order gepickt en kunt u in het systeem het pakket volgen op het moment dat het ons warehouse verlaat tot het moment dat het bij de eindgebruiker wordt afgegeven.

De voordelen van fulfilment

Fulfilment uitbesteden biedt u als webshopbeheerder een aantal significante voordelen. Enerzijds heeft u zelf meer tijd om uw business naar een hoger level te brengen, en aan de andere kant profiteert u van de kennis, expertise en unieke voordelen die een fulfilment bedrijf met zich meebrengt. Benieuwd naar deze voordelen? Wij geven u graag meer informatie over.

Wilt u ons warehouse eens bezichtigen en eventueel een gesprek over het uitbesteden van fulfilment? Neem contact met ons op en we nodigen u graag uit bij Surlogic.

Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak