Over Surlogic

Surlogic heeft jarenlange ervaring in de wereld van logistics. De organisatie speelde direct in bij de opkomst van webwinkels. Op de snelgroeiende vraag naar efficiëntie en vlotte orderafhandeling van online bestellingen paste Surlogic haar fulfilment diensten aan. Daarom hebben wij een compleet dienstenpakket voor uw business.

Onze Focus

Onze Focus

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan service en snelle levering. Surlogic neemt de gehele logistieke zorg van uw webwinkel over. Van orders die via uw webwinkel of andere verkoopkanalen binnenkomen, tot aan de fysieke overhandiging van de bestelling aan uw klant. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten en uw fulfilment diensten aan ons toevertrouwen.

Every order, on time, anywhere.

Every order, on time, anywhere.

Wij worden graag gezien als partner van uw onderneming. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor uw succes, zijn betrokken, flexibel en hechten waarde aan een langdurige samenwerking. Transparantie en persoonlijke en open communicatie vinden we daarbij vanzelfsprekend. Dat ervaart u in onze gehele dienstverlening. Eén ding is zeker: het logistieke proces van uw webwinkel is bij Surlogic in vertrouwde en kundige handen.

Partners

Partners

Onze filosofie en aanpak vraagt partners die met eenzelfde betrokkenheid en gedrevenheid binnen de e-fulfilmentketen opereren. Het logistieke werkveld waarin wij al jaren actief zijn heeft ons duurzame partners opgeleverd binnen die keten. Met onze partners hebben wij een wederzijds vertrouwen opgebouwd dat bijdraagt aan een soepel en efficiënt verloop van het proces.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten.

Maak een afspraak