Fulfilment center

Surlogic is een fulfilment center wat zich volledig focust op het regelen van de logistiek van webshops. Dit doen wij momenteel succesvol vanuit ons eigen fulfilment center in Eindhoven. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Surlogic? Op deze pagina vertellen wij wat we voor u kunnen betekenen.

Wat is fulfilment?

Fulfilment staat voor het volledige logistieke proces van een webshop. Denk hierbij aan het beheren van uw voorraad, pakketten inpakken bij bestelling en tot slot nog het bijwerken van de voorraad. Alle handelingen en nog meer die tussen de eerdergenoemde stappen vallen, behoren tot het logistieke proces van fulfilment. Hieronder een overzicht van een aantal stappen van ons fulfilment center.

 • Uw voorraad opslaan in ons magazijn;
 • Ieder order inpakken en versturen;
 • Promotieartikelen samenvoegen;
 • Kwaliteit van uw producten controleren;
 • Voorraadbeheer bijwerken;
 • Retourzendingen afhandelen;
 • Klantenservice uit handen nemen;
 • Rapportages leveren.
Fulfilment-center.jpg?mtime=20191118144305#asset:581

Waarom kiezen voor het fulfilment center van Surlogic?

Naast standaard logistieke werkzaamheden in ons fulfilment center, voeren wij ook meerdere value added services uit. Dit is dan ook één van de redenen waarop wij ons onderscheiden van andere logistieke bedrijven. De mogelijkheden in het versturen van pakketten zijn bij ons net een stukje uitgebreider. Enkele mogelijkheden van onze value added services zijn:

 • Promotieartikelen aan bestelling toevoegen;
 • Actiesticker plaatsen;
 • Betalingsafhandelingen controleren;
 • Labelen van producten;
 • Meerdere items tot één pakket samenvoegen.

Het beheer van uw webshop

Bent u bang dat u de controle verliest over uw eigen webshop? Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij ons uitgebreide warehouse management systeem kunt u volledig inzien wat uw huidige voorraad is en welke producten u heeft verkocht. U ontvangt zelfs geautomatiseerde tips vanuit ons systeem over producten die vaak verkocht worden. Kortom, u weet precies hoe uw voorraad ervoor staat in ons fulfilment center.

Fulfilment-center-Nederland.jpg?mtime=20191118144333#asset:582

Wist u dat de meeste Nederlandse consumenten pas na hun werkdag en avondeten online op zoek gaan naar de laatste aanbiedingen? Consumenten letten op bij het kiezen van hun webshop wanneer ze het pakket binnenkrijgen. Op het moment dat ze hun pakket de volgende dag al geleverd krijgen, is dat een extra voordeel van uw webshop. Surlogic hanteert daarom een vaste cut off tijd van 22:00 en daardoor heeft de consument genoeg tijd om een pakket bij uw webshop te bestellen. Wilt u ook graag een extra service aanbieden aan uw klanten? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Surlogic.

Fulfilment center Nederland

Om de pakketten van onze klanten de volgende dag te kunnen leveren in Nederland, hebben we gekozen voor een gemakkelijke locatie voor ons fulfilment center. Wij bevinden ons in Eindhoven en kunnen gemakkelijk de snelweg op om zo door te rijden naar de rest van Nederland. U heeft zelfs bij ons de mogelijkheid om orders te ontvangen vanuit België of Duitsland.

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Surlogic? Neem dan contact op met onze fulfilment center. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u door te spreken.

Wilt u uw logistiek uitbesteden?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak