Order fulfilment

Het dagelijks bijhouden van de goederenstroom is een tijdrovende taak. U wilt uw magazijn dan ook logische inrichten en de artikelen op een logische plek plaatsen. Vervolgens moeten de orders op een zo efficiënt mogelijke manier worden ingepakt en verstuurd worden. Dit is al een tijdrovend proces wanneer het gestroomlijnd loopt, maar wanneer dit niet goed loopt kost het u veel tijd, geld en u loopt het risico dat uw klanten ontevreden worden. Dit wilt u natuurlijk zien te voorkomen. Om u te ontzorgen van het gehele logistieke proces bieden wij order fulfilment. Maar wat is order fulfilment en hoe kunnen wij u precies ontzorgen?

order-fulfilment.jpg#asset:210

Wat is order fulfilment?

Order fulfilment is het gehele logistieke proces omtrent webshops. Wanneer klanten in de webshops op ‘Koop dit product’ klikken, wordt er aan de achterkant een heel proces in werking gezet. Dit gehele proces wordt door het order fulfilment bedrijf Surlogic voor u volledig uit handen genomen. Zo hoeft u geen tijd meer te besteden aan het soepel laten lopen van het logistieke proces en kunt u zich richten op de sales en marketing om uw webshop naar de volgende fase te laten groeien. Hoe ziet het order fulfilment proces er concreet uit?

Voorraadbeheer

Als eerste zullen uw producten op een overzichtelijke en gestructureerde manier in ons magazijn komen te liggen, dit betekent dat wij uw voorraad voor u beheren. Hierdoor kunnen wij de juiste producten in no time tot een pakket samenstellen.

Verzending

Wanneer u een bestelling binnenkrijgt zullen wij het pakket samenstellen en verpakken. Hierna zullen wij het pakket klaarmaken voor verzending. De pakbon wordt toegevoegd en het pakket kan naar de klant gestuurd worden.

Bezorging

Door voor order fulfilment van Surlogic te kiezen kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om tot 23:00 uur een bestelling te plaatsen en de volgende dag het pakketje al in huis te hebben. Deze cut off tijd is vaak later dan wanneer u dit zelf regelt, dan zitten de tijd vaak rond 16:00 / 17:00 uur. Dit is een service die leidt tot een hoge klanttevredenheid. Naast een late cut off tijd is het dankzij onze internationale levering ook mogelijk om snel pakketten te versturen naar Duitsland en België.

Order-fulfilment-Surlogic.jpg?mtime=20190723164103#asset:493

Retourverwerking

Helaas kan het altijd gebeuren dat de klanten hun pakket terug sturen, het pakket heeft niet aan de verwachting voldaan. Echter wanneer de klant vooraf betaald heeft wil hij/zij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug. Daarom werkt ook ons retourproces snel en efficiënt. Zo worden de teruggestuurde producten op dezelfde plek in het magazijn teruggelegd, de voorraad weer up to date gebracht en kunt u snel het geld terugstorten naar de klant. Door het soepel laten lopen van het retourproces zal de klant het bestelproces als positief ervaren ondanks dat het product niet geheel naar wens was.

Aanvullende diensten

Bovenstaande taken zijn de standaard taken binnen order fulfilment en zijn dan ook de taken die wij van u overnemen. Maar naast deze taken zijn er ook nog aanvullende diensten waarmee wij u kunnen helpen. Zo kunnen wij uw klantenservice ook op ons nemen en hebben wij extra value added services. Zo kunt u zich echt volledig focussen op het uitbreiden van uw business.

Wilt u graag uw voorraad 24/7 kunnen checken? Dankzij ons moderne WMS systeem kunt u gemakkelijk uw voorraad bijhouden. Geen dikke mappen en Excel documenten, maar een overzichtelijk systeem waarin alles 24/7 wordt geregistreerd en bijgehouden. Zo kunt u altijd uw voorraad checken en alles omtrent uw order inzien.

Order fulfilment biedt u vele voordelen. Zo scheelt het u tijd, hoeft u geen duur magazijn te huren, (flexibel) personeel aan te nemen en kan het proces 24/7 doorlopen, ook als er iemand wegvalt. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in order fulfilment dus profiteert u van de expertise van onze professionals met een minimale foutmarge.

Order-e-fulfilment.jpg?mtime=20190723164125#asset:494

Order fulfilment van Surlogic

Bent u overtuigd van de voordelen van order fulfilment? Dan komen wij graag in contact met u. Bij Surlogic wordt het logistieke werk van a tot z voor u gedaan. Vanwege onze centrale ligging kunnen wij pakketten snel leveren. Daarnaast zijn wij in staat om met u mee te groeien. Gaat u uw business uitbreiden, dan groeien wij met u mee. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over het uitbreiden van uw magazijn of het aannemen van nieuw personeel. Onze fulfilment tarieven zijn variabel en gebaseerd op uw fulfilment wensen.

Neem contact op met Surlogic

Hopelijk hebben wij u een goed beeld kunnen geven over wat order fulfilment voor u kan betekenen. Wij nemen graag uw logistieke werkzaamheden uit uw handen zodat u zich kan focussen op het uitbreiden van uw business. Wilt u meer informatie over order fulfilment of over hoe Surlogic u precies kan ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag.

Wilt u meer tijd voor ondernemen? Besteed uw fulfilment uit!

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak