Order fulfilment

In het dagelijks bijhouden van de goederenstroom gaat veel tijd zitten. Uw artikelen dienen op een logische plek ingedeeld te worden in het magazijn en vervolgens dienen de orders op een efficiënte manier ingepakt en verstuurd te worden. Verloopt dit proces niet gestroomlijnd, dan kost dit u veel tijd, geld en loopt u het risico dat uw klanten ontevreden worden. Deze punten wilt u natuurlijk zien te voorkomen. Om u te ontzorgen van het gehele logistieke proces bieden wij order fulfilment.

order-fulfilment.jpg#asset:210


Wat is order fulfilment?

Order fulfilment is het gehele logistieke proces omtrent webshops. Waar klanten in de webshops alleen op ‘Koop dit product ‘’ hoeven te drukken, wordt er aan de achterkant een heel proces in werking gezet. Dit traject wordt door het order fulfilment bedrijf voor u volledig uit handen genomen. Zo kunt u meer tijd besteden aan sales en marketing om uw webshop naar een volgende fase te laten groeien. Hoe ziet het order fulfilment proces er concreet uit?


Voorraadbeheer

Uw producten worden op een overzichtelijke en gestructureerde manier beheerd in het magazijn, zodat de juiste producten in no time tot een pakket worden samengesteld.

Verzending

Als het pakket is samengesteld en verpakt, wordt het klaargemaakt voor verzending. De pakbon wordt toegevoegd en kan naar de klant gestuurd worden.

Bezorging

Dankzij onze late cut off tijden tot 23:00 uur is het mogelijk voor klanten om tot deze tijd te bestellen en hun pakket de volgende dag al in huis te hebben. Dit is een geweldige service en leidt tot een hoge klanttevredenheid. Ook is het dankzij onze internationale levering mogelijk om snel pakketten naar Duitsland en België te versturen.

Retourverwerking

Helaas komt het voor dat klanten hun pakket terug sturen. Het pakketje heeft niet aan de verwachtingen voldaan. Als klanten vooraf al betaald hebben, willen zij zo snel mogelijk hun aankoopbedrag terug. Ons retourproces werkt daarom ook zeer snel en efficiënt, zodat de producten op dezelfde plek in het magazijn worden teruggelegd, de voorraad wordt weer up to date gebracht en u kunt de klant snel het geld terugstorten. Hierdoor behoudt de klant wel een positief gevoel over de afwikkeling van het bestelproces, ondanks dat het product niet geheel volgens wens was.

Aanvullende diensten

De bovenstaande taken zijn standaard taken die wij als order fulfilment bedrijf voor u doen. Daarnaast zijn er ook nog aanvullende diensten waar we u mee kunnen helpen. Dit zijn onder andere onze value added services en het uitbesteden van de klantenservice.

Hoe houdt u momenteel uw voorraad bij? Werkt u nog met dikke mappen en Excel documenten? Wij niet. Ons zeer moderne WNS systeem beheert alles voor u. Van bestelling tot retournering. Alles wordt geregistreerd en bijgehouden zodat u 24/7 uw huidige voorraad kunt checken en alles omtrent orders ziet.

Order fulfilment biedt u vele voordelen. Het scheelt tijd, u hoeft geen duur magazijn te huren, (flexibel) personeel aan te nemen en het proces kan 24/7 door lopen (ook als er iemand weg valt). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in order fulfilment dus u profiteert van de expertise van onze professionals met een minimale foutmarge.

Neem contact op met Surlogic

Bent u overtuigd van de voordelen van order fulfilment? Dan komen wij graag in contact met u. Surlogic heeft een zeer centrale ligging waardoor wij onze pakketten snel kunnen leveren. Daarnaast zijn wij in staat om met u mee te groeien. Gaat uw business uitbreiden dan groeien wij met u mee.

Wilt u meer informatie over fulfilment of wilt u met ons in gesprek over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer tijd voor ondernemen? Besteed uw fulfilment uit!

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak