Ewarehousing

Het aantal webshops is nog steeds aan het groeien. Het is dan ook geen verrassing dat het percentage online shoppers ook nog steeds groeiende is. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun aankopen via het digitale netwerk te doen. Deze cijfers zijn positief en bieden mogelijkheden voor webshop eigenaren.

Bent u zelf een webshop eigenaar? Dan heeft u al enige ervaring met ewarehousing. Dit is een tijdrovende taak en moet zorgvuldig gedaan worden. Wij als Surlogic kunnen u hierbij helpen. Onder ewarehousing verstaan wij niet alleen het beheren van uw voorraad, maar het gehele fulfilment proces van opslag tot verzending. Wij kunnen u als webshop eigenaar ontzorgen zodat u zich volledig kan focussen op het uitbreiden van uw business. Het maakt niet uit u 50 of 500 pakketten in de week verstuurd, al uw orders worden zorgvuldig behandeld en in de juiste orde afgehandeld. Het uitbesteden van uw logistiek is op strategisch vlak om meerdere redenen een slimme keuze. Surlogic creëert oplossingen voor complexe vraagstukken binnen de e-fulfilmentketen.

Ewarehousing

Transparante ewarehousing

Ewarehousing van Surlogic gebeurt altijd volledig transparant. Zo heeft u te allen tijde inzage in uw voorraad en verzendingen dankzij ons wms systeem dat alles zeer zorgvuldig bijhoudt. Naast dat u inzage houdt in uw voorraad zorgt ewarehousing er ook voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ontevreden klanten. Naast dat wij uw pakketjes op tijd leveren doen wij ook regelmatig kwaliteitscontroles zodat het product van het gewenste niveau is om naar de klant te versturen. Dan kunt u zich volledig focussen op het uitbreiden van uw business, terwijl wij ons focussen op het soepel laten verlopen van uw verzendingen en eventuele retourneringen.

De voordelen van Surlogic

Naast dat u inzicht houdt in uw voorraad en verzendingen biedt onze ewarehousing meerdere voordelen voor u als webshop eigenaar. Zo kunt u genieten van een late cut off tijd tot 23:00 uur maar ook een snelle retourverwerking. Wij als Surlogic hanteren een maximale foutmarge van 0,1% en kunnen u ook helpen met internationale leveringen. Wilt u ook samenwerken met een betrouwbare partij op het gebied van ewarehousing die e-commerce op maat biedt? Wij geven u graag gericht advies over onze logistieke dienstverlening en hoe we u kunnen ontzorgen.

Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak