Ewarehousing

Het aantal webshops groeit nog steeds structureel. Dit staat natuurlijk in contrast met de toename van het aantal online shoppers. Steeds vaker kiezen mensen er voor om hun boodschappen via het digitale netwerk te doen. Deze cijfers bieden dus mogelijkheden voor webshop eigenaren.

Bent u zelf een webshop eigenaar? Dan heeft u al enige ervaring met ewarehousing. Onder ewarehousing verstaan wij niet alleen het beheren van uw voorraad, maar het gehele fulfilment proces van opslag tot verzending. Zo kunnen wij u als webshop eigenaar volledig ontzorgen en kunt u zich optimaal focussen op het uitbreiden van uw business. Of u nu 50 of 500 pakketten in de week verstuurd, al uw orders worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Het uitbesteden van uw logistiek is op strategisch vlak dus om meerdere redenen een slimme keuze. Surlogic creëert oplossingen voor complexe vraagstukken binnen de e-fulfilmentketen.

Transparante ewarehousing

De ewarehousing van Surlogic gebeurt altijd volledig transparant. U heeft te allen tijde inzage in uw voorraad en de verzendingen. Hiervoor hebben wij een wms systeem dat alles zeer zorgvuldig bijhoudt. Daarnaast biedt onze ewarehousing nog meerdere voordelen voor u als webshop eigenaar;

Wilt u ook samenwerken met een betrouwbare partij op het gebied van ewarehousing die e-commerce op maat biedt? Wij geven u graag gericht advies over onze logistieke dienstverlening en hoe we u kunnen ontzorgen.

Wekelijks uw rendement verhogen met slimme logistieke oplossingen?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak