Webshop Fulfilment

U beheert een webshop en bent dagelijks druk in de weer met het uitbreiden van uw business door het vergroten van uw productaanbod, het zoeken naar nieuwe markten of het analyseren van uw concurrentie. Allemaal taken die tijdrovend en erg intensief zijn. Hoe fijn zou het dan zijn als een externe partij uw webshop fulfilment beheert zodat u zich daar geen minuut zorgen om hoeft te maken. Dat zou een verademing zijn toch?! En het kan u ook nog eens geld besparen! Lees meer over de voordelen van webshop fulfilment.

Wat is webshop fulfilment?

Is de term webshop fulfilment nieuw voor u? Dan leggen we graag even de betekenis uit. Webshop fulfilment bevat alle logistieke werkzaamheden voor webwinkel. Denk hierbij aan:

  • Opslag van producten
  • Inpakken van orders
  • Verzenden van bestellingen
  • 24/7 up to date houden van de voorraad
  • Het verwerken van retourzendingen

Deze zaken vergen dagelijks veel tijd en kosten veel geld. U heeft een groot magazijn nodig om uw artikelen in op te slaan, verpakkingsmateriaal om uw producten in te verzenden en personeel dat alle orders en retourzendingen verwerkt. Natuurlijk kost fulfilment ook geld, maar wij leggen u graag uit hoe het u, door het uit te besteden aan experts, ook juist (veel) geld kan besparen.

webshop-fulfilment.jpg#asset:179


Uw webshop logistiek uitbesteden

Komt het bovenstaande u bekend voor en merkt u dat u te weinig tijd heeft om uw business te verruimen? Dan is webshop fulfilment iets voor u. Graag komen wij met u in contact om te bespreken of fulfilment voor uw webshop een geld besparende oplossing is. Surlogic is een fulfilment bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft op het op een professionele manier opslaan en beheren van uw voorraad en verwerken van bestellingen en retourzendingen. Daarnaast werken wij samen met meerdere vervoerders die, dankzij onze centrale ligging, pakketten snel bezorgen in zowel Nederland, Duitsland en België.

Wilt u eens met ons praten over de mogelijkheden van webshop fulfilment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer tijd voor ondernemen? Besteed uw fulfilment uit!

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak