Webshop Fulfilment uitbesteden

U beheert een webshop en bent dagelijks druk bezig met het uitbreiden van uw business door het vergroten van uw productaanbod, het zoeken naar nieuwe markten of het analyseren van uw concurrentie. Dit zijn taken die zeer tijdrovend en erg intensief zijn. U wilt dan ook het liefst hier uw volledige aandacht aan geven en niet te veel bezig zijn met de logistieke punten van uw webshop.

Hoe fijn is het dan als een externe partij uw webshop fulfilment kan overnemen en uw zorgen uit handen kan geven van de logistieke problemen binnen uw bedrijf. Het uitbesteden van uw webshop fulfilment levert naast extra tijd voor de marketing en sales nog meer voordelen voor u op. u gaat hier meer lezen over wat de voordelen van webshop fulfilment zijn en wat het u allemaal kan opleveren.

Fulfilment bedrijf

Wij komen graag in contact met u om te bespreken of fulfilment voor u de oplossing is en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn een fulfilment bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd op alle logistieke werkzaamheden zoals het opslaan en beheren van uw voorraad en het verwerken van bestellen en eventuele retourzendingen. Dankzij onze centrale ligging en de samenwerking met meerdere vervoerders kunnen pakketten snel bezorgd worden in zowel Nederland, Duitsland en België. Wilt u uw volledige logistiek uitbesteden? U kunt ook nog bij ons uw klantenservice uitbesteden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 040-3043030 of via de contact knop aan de rechterzijde.

webshop fulfilment uitbesteden

Webshop fulfilment, wat is het?

Webshop fulfilment bevat alle logistieke werkzaamheden voor een webwinkel, denk hierbij aan:

  • De opslag van producten;
  • Het inpakken van orders;
  • Het verzenden van bestellingen;
  • Het 24/7 up to date houden van de voorraad;
  • Het verwerken van eventuele retourzendingen.

Het soepel laten lopen van alle logistieke werkzaamheden kost veel tijd en kan ook veel geld kosten. Zo heeft u een (groot) magazijn nodig om uw artikelen op te slaan, verpakkingsmateriaal om uw producten mee te verzenden en personeel die de orders en eventuele retourzendingen verwerken. Wanneer u ervoor kiest om uw webshop fulfilment uit te besteden worden deze logistieke werkzaamheden uitgevoerd door de experts van Surlogic. Dit kost natuurlijk ook geld, maar dit kan u ook (veel) geld besparen. Want wat kost u om voor slechts een paar orders naar uw magazijn te gaan, het pakket in te pakken, het pakket te versturen en uw voorraad bij te werken?

Webshop fulfilment uitbesteden aan Surlogic

Het uitbesteden van uw webshop fulfilment kan vele voordelen opleveren. Naast dat u zich niet meer hoeft te focussen op de logistieke werkzaamheden en eventuele problemen die zich voordoen, kunt u zich volledig focussen op het uitbreiden van uw business. Ook kan het, zoals eerder aangegeven, het u (veel) geld besparen. U hoeft namelijk geen magazijn te onderhouden en geen personeel aan te nemen.

Vaak wanneer een webshop de logistieke werkzaamheden zelf uitvoert wordt er een cut off tijd gehanteerd van ongeveer 16:00 of 17:00 uur. Wanneer u uw webshop fulfilment uitbesteedt kunt u dit verlaten naar 23:00 uur. Dit geeft uw klanten de mogelijkheid om uw producten later te bestellen en toch de volgende dag al te ontvangen. En aangezien de piekuren van iedere webshop tussen 20:00 en 21:00 zijn kan het zo zijn dat u een heleboel klanten misloopt. Want één van de punten waar de consument hun keuze baseert is of ze het pakketje de volgende dag in huis hebben. En als u deze service niet kunt leveren dan gaan ze wel naar een concurrent toe.


Wilt u meer tijd voor ondernemen? Besteed uw fulfilment uit!

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak