Internationale leveringen

U bent met uw webshop druk aan de weg aan het timmeren in Nederland. Het gaat goed met uw binnenlandse bestellingen en het is tijd voor de volgende stap; uw business uitbreiden naar het buitenland. Een belangrijk onderdeel van deze uitbreiding is het aanbieden van een uitstekende service waar een snelle levering onder valt. En daar helpen wij u mee. Surlogic bezorgt namelijk ook internationaal omdat steeds meer ondernemers zich richten op bijvoorbeeld de Duitse en Belgische markt.

Hoe werkt dit proces?

Om een snelle bezorging te garanderen hanteren wij een gestructureerd proces. Dit proces bevat de volgende stappen;

  1. Een Duitse consument doet een bestelling in uw webshop
  2. De bestelling wordt verwerkt in ons magazijn in Nederland en klaar gemaakt voor verzending
  3. Alle Duitse bestellingen worden aan het eind van de middag door ons zelf naar het dichtstbijzijnde afleveradres van de Deutsche Post gebracht
  4. De Deutsche Post verwerkt de bestelling en levert deze af bij de eindgebruiker of regelt een eventuele verdere afhandeling van de bestelling (ligt aan de locatie van het afleveradres)

internationale-leveringen.jpg#asset:161

Internationale leveringen naar België en Duitsland

Exacte levertijden voor zendingen naar Duitsland zijn moeilijk in te schatten omdat deze afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals de tijd van de bestelling en de ligging van de plaats in Duitsland waar het pakket afgeleverd dient te worden. De pakketten worden door de Deutsche Post eerst gesorteerd en de volgende dag verder verwerkt. De garantie is wel dat levering van het pakket binnen 48 uur plaatsvindt.

In België worden de pakketten vaak nog op dezelfde dag gesorteerd omdat dit land een stuk kleiner is, en dus minder overslagpunten heeft. Hierdoor worden de bestellingen de volgende dag al bij de consument afgeleverd.

Door de bestellingen zelf naar Duitsland/België te transporteren reduceren we het aantal overslagpunten zodat we snellere leveringen kunnen garanderen. Een ander voordeel van een beperkt aantal sorteerpunten is dat de kans op fouten een stuk lager is. Deze werkwijze maakt Surlogic een uniek fulfilment bedrijf. Wij hechten namelijk veel waarde aan een snelle, maar gestructureerde en betrouwbare levering in zowel binnen- als buitenland. Wilt u graag meer weten over wat fulfilment betekent voor Surlogic? Bekijk dan onze pagina.

Uw pakket binnen 48 uur geleverd in Duitsland en België?

Besteedt uw fulfilment uit aan Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak