Pick & Pack service

Veel bedrijven werken hard om het perfecte businessmodel te realiseren. Hierin wordt veel tijd besteed aan productontwikkeling, verkoopcijfers verbeteren en supply chain management. Echter vallen er in het distributieproces ook veel verbeteringen te behalen. De klant verwacht namelijk dat zijn pakketje in minimale tijd verwerkt en bezorgd wordt. Dit proces wordt ook wel het pick & pack traject genoemd. We leggen u graag uit hoe dit furfilment proces bij Surlogic in zijn werk gaat:

  • Bestelling wordt verwerkt

De klant heeft een product gekocht in uw webshop en afgerekend. De producten liggen in ons klimaat neutrale magazijn overzichtelijk opgeslagen en liggen klaar om verzonden te worden.

  • Pick Pack Service

Vervolgens komt de order bij ons terecht en gaan onze medewerkers voor uw klant aan het werk. Dankzij een overzichtelijke structuur wordt het pakketje binnen korte tijd samengesteld en gereed gemaakt voor verzending. Ook wanneer het pakket uit verschillende producten bestaat. Alle producten en orders worden digitaal gescand zodat we precies kunnen bijhouden wat er verzonden wordt en wat uw voorraad op dat moment is. Uw voorraad is daardoor geheel digitaal inzichtelijk.

  • De bestelling wordt verzonden

Bestellingen tot 23:00 uur

Veel consumenten plaatsen hun bestellingen bij een webshop vaak pas in de avond omdat ze hier overdag minder tijd voor hebben. Dankzij onze service is het voor uw klanten mogelijk om tot 22:00 uur een bestelling te plaatsen en deze de volgende werkdag al in huis te hebben. De pakketten worden dezelfde avond nog aan uw vervoerder afgegeven zodat uw klanten het pakketje de volgende dag nog geleverd krijgen. Wilt u graag dat uw klanten bestellingen kunnen plaatsen tot 23:00 uur? Dat kan! Hiervoor vragen wij enkel een kleine extra toeslag.

Deze efficiënte manier van orderpicking levert een tevreden klant op. Als de klant tevreden is, bent u dat ook.

Snelle verzendingen dankzij onze pick & pack service

Gezien onze centrale ligging kunnen pakketten, verstuurd naar Duitsland of België ook zeer snel worden geleverd. Onze gestructureerde pick pack service is één van de vele voordelen van Surlogic. Wilt u uw fulfilment uitbesteden en uw bestelling razendsnel uitleveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan voor u klaar.

Wilt u een snelle levering met onze Pick & Pack service?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak