14 juli 2019

Opslag webshop uitbesteden

Opslag Webshop

Naarmate een webshop groter wordt en dus een uitgebreid assortiment krijgt met meer producten op voorraad, lopen veel webshop eigenaren tegen het punt aan dat ze geen ruimte meer hebben voor hun assortiment. De producten gaan door elkaar heen, ze verliezen het overzicht op hun voorraad en daardoor kunnen ze niet meer effectief hun logistiek bijhouden. Dit zijn allemaal problemen waar iedere webshop eigenaar vroeg of laat tegenaan gaat lopen. Heeft u een bedrijf in de regio van Eindhoven of Tilburg en heeft u niet genoeg opslagruimte? Besteedt uw logistiek uit aan Surlogic.

Uw tijd effectief besteden

U heeft veel verantwoordelijk als webshop eigenaar. Wellicht moet u personeel aansturen, uw voorraad beheren, administratie bijhouden en uw aantal verkopen verhogen. Als u nog tijd over wil houden voor uw gezin en familie gaat dat een lastige combinatie worden. Dus de geringe tijd die u in uw webshop kunt stoppen, wilt u dan ook zo effectief mogelijk besteden. Per week urenlang pakketten inpakken is dan misschien niet helemaal wat u voor ogen had. Echter is dit wel belangrijk, want uw klanten zitten wel op hun bestelling te wachten. En daarbij komende kunt u negatieve reviews doordat pakketten te laat verzonden zijn niet gebruiken.

Opslag-webshop-uitbesteden.jpg?mtime=20190715114424#asset:484


Opslag automatiseren

Surlogic beheert voor tal van klanten de logistiek van hun webshop. Doordat ze de opslag van hun webshop uitbesteden kunnen zij zich focussen op het uitbreiden van hun business. Terwijl wij ons specialiseren om zo effectief mogelijk uw pakketten te versturen. Wij werken met een modern warehouse management system die ervoor zorgt dat wij effectief en kostenbesparend kunnen werken. Om fouten te voorkomen hanteren wij meerdere controles en hierdoor hebben wij fouten vrijwel kunnen uitsluiten.

Ewarehousing

Naast leveringen binnen Nederland, biedt Surlogic ook de kans om te leveren in België en Duitsland. Doordat ons warehouse centraal gelegen is, kunnen wij zo snel mogelijk uw pakketten verzorgen. Het maakt niet uit wat de maat is van uw pakketten, u kunt terecht in ons warehouse. Heeft u pakketten met een hoge waarde? Geen zorgen, ons warehouse is goed beveiligd.

Als u klant wordt bij Surlogic krijgt u een persoonlijke inlog en daarin kunt u precies zien wat uw actuele voorraad is. Tevens geeft ons geautomatiseerde systeem aan wanneer producten populair zijn, zodat u daar eventueel uw bedrijfsstrategie kunt aanpassen.

Opslag-webshop-logistiek.jpg?mtime=20190715114436#asset:485


Pakketten tot laat versturen

De consument verwacht tegenwoordig van webshops dat ze hun pakket de volgende dag binnen hebben. En aangezien een groot gedeelte van de pakketten bij webshop pas na het avondeten wordt besteld, is dit niet haalbaar voor iedere webshop. Wel voor Surlogic dankzij onze late cut off tijden. Alle orders die voor 22:00 worden geplaatst worden de volgende dag geleverd. Het is zelfs mogelijk om alle orders tot 23:00 de volgende dag te leveren. Hiervoor vragen wij echter wel een kleine extra vergoeding.

Klantenservice uitbesteden

Een consument bezoekt uw webshop en heeft een vraag over uw product. Bent u altijd bereikbaar om uw telefoon op te nemen? Surlogic bied u ook de mogelijkheid om uw klantenservice uit te besteden. Dit betekent dat wij voor u zowel uw e-mails als telefoontjes oppakken. Hierdoor hoeven consumenten niet lang te wachten op het antwoord van hun vraag en kunnen ze doorgaan met hun bestelling.

Bent u geïnteresseerd om de logistiek van uw webshop uit te besteden? Neem dan vrijblijvend contact op met Surlogic. Wij zijn de fulfilment partner die u zoekt. Dankzij ons kunt u zich weer volledig focussen op uw webshop.

Wilt u meer tijd voor ondernemen? Besteed uw fulfilment uit!

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak