22 oktober 2019

Inpakservice uitbesteden

Inpakservice

Heeft u een eigen webshop en wilt u graag dat al uw verzendingen keurig worden ingepakt en verstuurd? Besteed dan uw logistiek uit aan Surlogic. Wij hebben ons eigen ewarehouse waar wij al voor tal van klanten hun pakketten inpakken en versturen. Wilt u dit ook graag? U kunt zowel contact opnemen als vrijblijvend een offerte opvragen.

Voordelen van logistiek uitbesteden

Het overduidelijkste voordeel van uw logistiek uitbesteden is dat u zichzelf geen zorgen meer hoeft te maken over uw logistieke proces. Het gehele proces van voorraad beheren, pakketten versturen, voorraad bijwerken en eventuele retourverzendingen wordt voor u gedaan. U hoeft zichzelf geen zorgen meer te maken over het beheren van een magazijn, voorraad bij te werken en het inpakken van pakketten. Dat scheelt u een hoop tijd en die tijd kunt u weer investeren in uw eigen bedrijf.

Waaruit bestaat de inpakservice van Surlogic?

We willen u graag een volledig logistiek proces aanbieden. Daarom bieden wij meerdere value added services aan die het logistieke proces compleet maken. Onze value added services bestaan onder andere uit:

  • Promotieartikelen aan pakket toevoegen;
  • Het wikkelen van producten;
  • Kwaliteitscheck doen van goederen;
  • Het labelen van producten;
  • Actiestickers plaatsen;
  • Combipakketten samenstellen;
  • Displays assembleren;
  • Demonteren en herpakken van goederen.

Inpakservice-uitbesteden.jpg?mtime=20191023095307#asset:564

Pakketten op tijd leveren

Wist u dat de grootste irritatie van online shoppers is dat pakketten te laat geleverd worden? Hierdoor gaat de consument twijfelen aan uw webshop en dit kan leiden tot een negatieve ervaring. Dit wilt u natuurlijk graag voorkomen. Natuurlijk wilt u niet de consument van hun product ontzien, maar het kan altijd gebeuren dat er iets misgaat in uw logistieke proces. Om fouten te voorkomen is het slim om de logistiek van uw webshop uit te besteden aan Surlogic. Wij focussen ons volledig op logistiek en hanteren een succesvolle werkwijze. Dankzij onze werkwijze kunnen wij u een foutmarge kleiner dan 0,1% garanderen.

Inpakservice voor de feestdagen

Zoals u al weet gaat de Nederlandse consument massaal online opzoek naar de beste aanbiedingen rond Sinterklaas, Kerst en nieuwjaar. Speciale dagen zoals Black Friday, Cyber Monday en Singles Day zijn over komen waaien uit Amerika en China en de Nederlandse consument weet hiervan. Webshops spelen hier slim op in door speciale aanbiedingen te maken. De consument weet dit en gaat massaal online op zoek naar de beste aanbiedingen. De afgelopen jaren is dan ook elke keer de omzet van vorig jaar verbroken.

De consument weet dat deze speciale dagen voor de feestdagen vallen en wacht dus ook met hun Sinterklaas en Kerst aankopen. Ze wachten af tot speciale dagen zoals Black Friday en Cyber Monday om online te gaan en hun aankopen te doen. Dit is dan ook de kans voor u als webshopeigenaar om uzelf te bewijzen aan de consument. Op het moment dat u alle orders niet aankunt, kan uw reputatie flinke schade oplopen. Maar op het moment dat u uw logistiek uitbesteedt aan Surlogic worden al uw extra orders de volgende dag netjes bezorgd. Dit is dus uw kans om uzelf te bewijzen aan de consument en om zowel extra omzet binnen te halen als te werken aan uw naamsbekendheid.

Wilt u graag in contact komen met een logistiek bedrijf uit Eindhoven en wilt u graag daar uw logistiek uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op met Surlogic. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Wilt u ook gebruik maken van onze Value Added Services?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak