17 juni 2019

Groeiende vraag naar distributiecentra en opslagruimten

Groei Vraag Distributiecentra

De markt voor logistiek vastgoed in Nederland stond in 2018 vooral in het teken van groei en daarbij ook de groeiende vraag naar distributiecentra en opslagruimten. Ook Surlogic merkte de groei en is dan ook verhuisd van ons locatie in Eindhoven naar Best. Dit hebben wij gedaan zodat wij meer ruimte hebben zodat wij onze klanten beter kunnen helpen. Daarnaast zitten wij van onze nieuwe locatie in Best gemakkelijk op de snelweg en kunnen wij de hoge standaarden blijven behalen.

De vraag was nog nooit zo groot

NVM Business heeft voor de zesde keer een onderzoek gedaan naar de Logistieke vastgoed in Nederland. In dit rapport wordt er onder andere gekeken naar de totale vierkante meter aan distributiecentra en opslagruimten en de groei ten opzichte van vorig jaar. Uit het onderzoek van dit jaar kan geconcludeerd worden dat de vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo groot was als in het afgelopen jaar. Net zoals in de andere jaren nam het zuiden van het land, Noord-Brabant en Limburg, het grootste deel van de vraag op zich.

groei-vraag-distributiecentra-2.jpg?mtime=20190618141314#asset:454


Onze verhuizing

Wat de cijfers van het NVM Business rapport al duidelijk maken hebben wij namens Surlogic zelf al meegemaakt. De e-commerce wereld is groter dan ooit en blijft groeien. Naast de grotere vraag naar distributiecentra en opslagruimte zien we ook dat het aantal online aankopen blijft groeien. Om onze klanten hiermee te helpen en samen te profiteren van deze groei hebben wij de stap van Eindhoven naar Best gemaakt. In ons nieuwe pand kunnen wij onze klanten nu nog beter helpen. Bent u benieuwd naar ons nieuwe locatie en hoe wij uw winkel kan helpen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over ons en onze nieuwe locatie.

De kracht van Surlogic

Onze jarenlange kennis van logistiek, betrokkenheid en betrouwbaarheid maken Surlogic tot dé e-fulfilment partner voor webwinkels. Wij bieden oplossingen op maat passend bij de meest complexe order requirements. Hierdoor nemen wij u de logistieke zorg uit handen en laten we uw webshop optimaal presteren. Zo kunt u zich volledig focussen op ondernemen terwijl de logistiek en voorraadbeheer in onze vertrouwde handen ligt. Wij kunnen alles omtrent de logistiek van uw verzendingen overnemen, denk hierbij aan voorraadbeheer, late cut off tijden maar ook retourverwerkingen. Wij kunnen zelfs uw klantenservice overnemen. Neem contact met ons op en wij gaan om tafel hoe wij u kunnen helpen.

Heeft u bedrijf in Noord-Brabant en wilt u in contact komen met een logistiek bedrijf uit Eindhoven? Surlogic heeft genoeg ruimte voor al uw pakketten.

Wilt u uw logistiek uitbesteden?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak