21 september 2018

E-commerce trends

E Commerce Trends

De e-commerce markt blijft zich ontwikkelen en dus is het belangrijk dat u de trends van deze markt nauwlettend in de gaten houdt. In dit artikel bespreken we de e-commerce trends en geven we u inzicht hoe Surlogic u kan helpen met het optimaal profiteren van deze ontwikkelingen.

Wanneer we kijken naar e-commerce zien we dat het aantal online aankopen blijft groeien. Zo zijn er in 2017 17% meer online aankopen gedaan dan in 2016. Zo zag de postmarkt ook het aantal verzendingen van pakketjes stijgen met 16%. Dit betekent dat u als webshopeigenaar meer tijd kwijt bent met het samenstellen en versturen van pakketten. Tijd die u liever gebruikt om uw business te vergroten.

online-sales-grafiek.jpg#asset:288

Eén van de grootste trends in e-commerce is dat steeds meer aankopen worden gedaan via smartphones of tablets. In het laatste kwartaal van 2017 zag de ABN AMRO dat 14% van alle online aankopen gedaan werden via een smartphone of tablet terwijl dit een jaar eerder nog maar 10% was. Er wordt verwacht dat dit percentage nog verder zal oplopen in 2018. Uit het CfK Consumentenoderzoek bleek dat van alle consumenten bijna de helft wel eens iets koopt via hun smartphone. Bij jongeren ligt dit aantal zelfs op 70%. Het starten van een eigen webshop is dus erg interessant.

Het Centraal Bureau van Statistiek zag naast een oplopend aantal aankopen via smartphone ook ruim negenduizend nieuwe webshops in 2017. Door de groei van webshops en de hoge standaarden van klanten met betrekking tot de bezorging van producten is het soepel laten verlopen van online bestellingen belangrijker dan ooit.

Surlogic biedt oplossingen op maat

Surlogic neemt u veel werk uit handen als webshopeigenaar. Wij zorgen ervoor dat uw orders professioneel worden verwerkt en dat de klant zo snel mogelijk zijn of haar bestelling in huis heeft. Surlogic slaat uw voorraad veilig op een centraal gelegen punt (Eindhoven), zodat wij zowel nationaal als internationaal een snelle levering kunnen garanaderen!

Surlogic biedt u de kans om via ons Warehouse Management System uw voorraad op afstand te monitoren. Daarnaast zal de goederenstroom (inkomend/uitgaand) vlekkeloos lopen. Dit allemaal zodat uw klanten zo snel mogelijk hun bestelde producten in huis hebben.

Door uw voorraad bij Surlogic te houden biedt u uw klanten de kans tot ’s avonds laat (23:00 uur) te bestellen en het pakket de volgende dag al in huis te hebben. Wilt u tot de laatste detail weten hoe ons fulfilment proces er uit ziet of heeft u een vraag over onze service? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de voordelen van fulfilment?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak