Logistiek via Bol LVB samen met fulfilment bedrijf

Wij zijn een bedrijf dat zich volledig focust op uw logistieke proces van A tot Z. Andere bedrijven kunnen hun gehele logistieke proces uitbesteden aan ons zodat zij zich weer volledig kunnen focussen op waar ze goed in zijn. Kansen pakken in de markt. Op deze pagina geven wij u meer informatie over het uitbesteden van uw logistiek. Heeft die het logistieke proces van LVB Logistiek via Bol wilt laten samen werken of vervangen. Dan zijn wij het juiste bedrijf. Uw logistiek uitbesteden? Neem vrijblijvend contact op.

Fulfilment mogelijkheden in samen werking met LVB

Het is bij ons mogelijk om pakketten te versturen naar klanten die wonen in Nederland, Duitsland en België. Om ook onze internationale klanten te voorzien van een snelle levering hebben wij gekozen voor een centrale ligging in Nederland. Onze locatie ligt makkelijk gelegen zodat we direct iedere kant op kunnen. Dankzij ons warehouse kunnen wij ervoor zorgen dat al uw klanten hun pakket de volgende dag in huis hebben als ze voor 22:00 bestellen. Dat zijn de fulfilment mogelijkheden van Surlogic. Wilt u de cut off tijd graag verlengen tot 23:00? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De Nederlandse consument lijdt een druk leven en heeft pas vaak in de avond tijd om iets te bestellen. Eerst zijn ze druk bezig met werken en tijd doorbrengen met hun familie. Na al deze activiteiten duikt de consument pas achter de computer om op zoek te gaan naar hun producten. Door de jaarlijkse groei in E-commerce krijgt de consument meerdere opties. Uiteraard kiest de consument de beste deal voor hem of haar. Een belangrijk onderdeel van de keuze voor een webshop is wanneer het pakketje binnenkomt. Op het moment dat u een van de webshops bent die een vroege cut off tijd hanteert, is de kans zeer groot dat uw webshop al afvalt. Een verlate cut off tijd kan dus simpelweg zorgen voor een verhoogde omzet.

Logistiek-Eindhoven-Surlogic.jpg?mtime=20190918143257#asset:530

Wat betekent logistiek?

Logistiek is een brede term waar veel onder kan vallen. Bij Surlogic bieden we logistieke werkzaamheden aan in de breedste vorm. Logistiek betekent alle werkzaamheden vanaf het moment dat iemand een order in uw webshop bestelt, tot en met dat het pakket wordt afgeleverd aan de desbetreffende klant. Hieronder ziet u een overzicht van welke werkzaamheden daartussenin vallen.

  • Uw voorraad opslaan in ons magazijn;
  • Ieder order inpakken en versturen;
  • Promotieartikelen samenvoegen;
  • Kwaliteit van uw producten controleren;
  • Voorraadbeheer bijwerken;
  • Eventuele retourzendingen afhandelen;
  • Klantenservice uit handen nemen;
  • Overzichtelijke rapportages leveren.

Onze logistieke werkzaamheden bieden u de kans om zich weer volledig te focussen op uw eigen bedrijf. De tijd die u eigenlijk kwijt zou zijn aan o.a. pakketten inpakken, kunt u nu investeren in uw eigen bedrijf uit Tilburg of omgeving.

Logistiek-Eindhoven.jpg?mtime=20190918141908#asset:527

Profiteer van ons eigen warehouse

Wat zijn de voordelen van ons eigen warehouse management system? Het grootste voordeel van ons eigen warehouse is dat alle producten van onze klanten overzichtelijk op één plek te vinden zijn. Dankzij onze werkwijze kunnen we zeer effectief de juiste goederen verzamelen en inpakken. Ons volledige bedrijf is hierop ingesteld. U hoeft zichzelf ook geen zorgen te maken dat u geen inzicht meer heeft in uw eigen voorraad en verkoop. U ontvangt van ons een persoonlijke inlogcode en dan kunt u overzichtelijk uw verkopen en voorraad zien. U ontvangt zelfs vanuit ons systeem geautomatiseerde tips die u meer inzichten kunnen geven.

Heeft u een bedrijf in Tilburg of de omgeving van Tilburg en wilt u graag uw logistiek uitbesteden aan Surlogic? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Heeft u producten met speciale groottes die lastig zijn op te slaan in een magazijn? Geen zorgen, wij hebben een flexibel magazijn en de kans is zeer groot dat we ook uw producten kunnen beheren. Het is zelfs mogelijk om binnen enkele dagen de producten van uw magazijn over te zetten naar ons eigen magazijn. Surlogic is uw logistieke partner van A tot Z.

Logistiek-Eindhoven-USP.jpg?mtime=20190918141925#asset:528

Voordelen van ons logistiek bedrijf Tilburg

Een succesvolle webshop is simpelweg een tijd consumerende zaak. Dagelijks moet er veel geregeld en gecontroleerd worden. Logistiek is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Denk er maar aan. Iedere dag komen er orders binnen en iedere dag heeft u contact met klanten. Dag na dag stapelt deze tijd zich op. Op het moment dat u uw logistiek zou uitbesteden, zouden al deze werkzaamheden wegvallen. Hierdoor hoeft u een stuk minder te regelen, minder contact met klanten te hebben en zich minder zorgen te maken. Kortom, er valt een behoorlijke last van uw schouders.

Logistiek uitbesteden aan ons logistiek bedrijf uit Tilburg

Heeft u een bedrijf in Tilburg of de omgeving van Tilburg? En wilt u graag uw voorraad laten beheren door Surlogic? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren met onze klanten en duidelijke afspraken te maken. U weet dus precies waar u aan toe bent. Besteed uw logistiek uit aan Surlogic en focus weer op uw eigen onderneming.

Uw voorraad door specialisten laten beheren?

Neem contact op met Surlogic!

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten. U bent uiteraard ook altijd welkom bij ons op locatie.

Maak een afspraak