4 december 2017

Warehouse management systeem

Vandaag de dag is het dankzij verbeterde technologieën mogelijk om uw voorraadbeheer volledig transparant te maken. Niet meer werken met onoverzichtelijke spreadsheets of overvolle ordners, maar heel uw voorraad digitaal geordend. Ons warehouse management system maakt het mogelijk. Een warehouse management system is een digitaal overzicht van uw actuele voorraad. Omdat er veel meer online bestellingen door klanten worden gedaan is een betrouwbaar systeem een must voor iedere webshop. Volgens ecommercenews telt Nederland 12,4 miljoen online shoppers en zij willen allemaal het juiste pakketje snel op de mat hebben. Kortom, wij kunnen u hierin volledig ontzorgen en dit realiseren.

Voordelen wms systeem

Ons warehouse management system, ook wel wms systeem genoemd, geeft u een actuele cijfers en statistieken over uw voorraad en verzendingen. Het is voor u natuurlijk erg belangrijk te weten hoeveel kapitaal u op voorraad heeft liggen. Enerzijds ziet u welke producten er veel/weinig verkocht worden en anderzijds weet de inkoopafdeling wat de hardlopers zijn die waar ze extra veel voorraad van dienen te hebben. Maar natuurlijk ook voor spoedorders is het fijn om te weten of en hoeveel u van het bepaalde product hebt liggen. Dus een wms systeem zorgt ook indirect voor een hogere klanttevredenheid.

Belangrijke voordelen van een wms systeem zijn dus:

  • Actueel overzicht van uw voorraad
  • Besparing op personeelskosten
  • Efficiënt werken
  • Altijd eenvoudig toegang tot voorraad

Ons betrouwbare wms system, dat in contact staat met een ERP (Enterprise Resource Planner) voert opdrachten uit die door de ERP doorgestuurd zijn. Hierdoor worden alle orders gestructureerd doorgevoerd en verzonden naar de eindgebruiker. Naast de primaire taken van het wms systeem biedt deze ook nog een aantal aanvullende diensten zoals de afhandeling van retourzendingen, capaciteitsplanning en het managen van inboundstromingen. Dankzij ons wms systeem heeft u de goederenstroom en voorraad veel inzichtelijker waardoor u hier te allen tijde op de vraag uit de markt kunt anticiperen.

Door de groei van het aantal webshops (2007: 5000 t.o.v. 2016: 32160, bron CBS) is er veel vraag naar betrouwbare wms systemen. Dankzij onze fulfilment diensten in combinatie met een betrouwbaar wms systeem zijn wij voor iedere webshop een meerwaarde en helpen wij u met uw primaire taak: tevreden klanten realiseren.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Misschien wilt u niet direct een offerte aanvragen maar eerst nader kennis maken met Surlogic of met de mogelijkheden van e-fulfilment. We komen graag naar u toe om uw specifieke vragen te beantwoorden en u te adviseren hoe u e-fulfilment het beste kunt inzetten.

Maak een afspraak